17 Eylül 2018 Pazartesi

Kozyatağı Kurye Hizmeti

Kozyatağı Kurye


Kozyatağı Moto Kurye
7/24 Kozyatağı ve İstanbul'un her semtindeyiz..


Kozyatağı Kurye, bireysel ve kurumsal kişilerin acil veya gün içi her çeşit toplu ya da adetsel olarak gönderilerinizin gönderilmesi ile herhangi bir adresten aldırılması gereken birşeyin ve şirketlerin her türlü fatura gönderimi,teklif gönderimi, resmi kurumlara iletilmesi gereken yazışma ve benzeri her türlü iletiler motorlu kuryeler ile bir kaç saat içerisinde ulaştırılmaktadır.
Her türlü ihtiyaçlarınız için İstanbul'un her semtinde ve Kozyatağı'nda kurye hizmeti günün her saatinde verilmektedir.
Kozyatağı'nda kurye hizmeti için ihtiyaç duyduğunuz anda (0216) 442 12 41 nolu hattımızdan bizi arayarak kurye talebinde bulunabilirsiniz. Kozyatağı Kurye uzun yıllardır motorlu kurye hizmeti vermekte ve tüm İstanbul genelindeki müşterilerimize günün her saatinde hizmet vermekteyiz. Bizi aramanız neticesinde en yakın kuryemiz sizlere yönlendirilerek gönderiniz 30 dakika içerisinde teslim alınacaktır.
Ücretler sayfamızdan göndermek istediğiniz semtleri belirleyerek Ücret ve Teslimat Süre bilgisini öğrenerek ihtiyacınıza göre Normal Kurye Gönderisi, Expres Kurye Gönderisi ve Araçlı Kurye Gönderi seçeneklerinden birini talep edebilirsiniz. Kurye Kozyatağı ....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder